BOUWNUMMERS 01, 06, 12 en 18

Kruik

Op de kop van De Knappert, aan de kant van de Sint Joris Doele, komen deze mooie hoekappartementen met een oppervlakte van ca. 87 tot 90m² en 2 slaapkamers. Maar wat deze appartementen écht bijzonder maakt, is het vrije uitzicht dat je hebt op het groen en water voor de deur én molen De Kameel. 

Dit is er mogelijk
Koop je dit nieuwbouwappartement, dan geniet je van een heel comfortabel huis dat klaar is voor de toekomst. Nergens meer omkijken naar, want ook het onderhoud is geregeld via de VvE. Daarbij kun je als koper het appartement op een aantal punten laten aanpassen naar jouw wensen. Maak je van dit appartement in Dirkzwager jouw droomhuis? Bekijk de plattegrond en laat je verleiden.  Tip! Als meerwerkoptie kun je ervoor kiezen slaapkamer 2 te splitsen, zodat er een 3e slaapkamer komt waar je een werk- of logeerkamer van kunt maken.

Bouwnummers: 01, 06, 12 en 18
Woonoppervlakte: circa 87 tot 90 m2
Balkonoppervlakte: ca. 8 tot 9 m2
Balkonligging: noordoost
Slaapkamers: 2 met mogelijkheid tot 1 extra slaapkamer
Energielabel: A+++
Parkeerplaats: nee

Plattegrond Kruik
Verdiepingsoverzicht

Plattegrond

Bouwnummers 01, 06, 12 en 18

Dit hoekappartement bevindt zich op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Hoe hoger je woont, hoe vrijer het uitzicht is. Maar hoe lager je woont, hoe meer je geniet van de levendigheid op straat. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Als je binnenkomt in dit appartement valt gelijk op hoe slim alles is ingedeeld. De hal geeft toegang tot de grote berging waar je niet alleen je wasmachine en droger kwijt kunt, maar die ook heel geschikt is als garderoberuimte. De badkamer is groot en het toilet is apart, zodat bezoek niet in je badkamer hoeft te komen.

Er zijn in totaal 2 slaapkamers in dit appartement. De woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de glazen pui van het inpandige balkon en het raam in de oostgevel. Het balkon ligt op het noordoosten, wat betekent dat je hier in de ochtend heerlijk geniet van de zon.

Val jij voor type Kruik? Dan kijk je straks vanaf je balkon uit op de monumentale St Joris Doele. Het balkon van bouwnummer 18 op de bovenste etage is niet overkapt. Hier geniet je dus van meer licht en zon.

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF BG Kruik

Begane grond

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V1 Kruik

1e verdieping

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V2 Kruik

2e verdieping

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V3 Kruik

3e verdieping

Dirkzwager interieurimpressie Kruik Bnr6 View 2 LR
Dirkzwager interieurimpressie Kruik Bnr6 View 1 LR