Financieel

Ontdek je mogelijkheden

Dirkzwager interieurimpressie Malt Bnr19 balkon LR
Geel

Verliefd op één van de woningen in Dirkzwager en wil je hier gaan wonen? Dan is het tijd om je te verdiepen in de financiering. Vaak kan er meer dan je denkt.

Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende hypotheekverstrekkers zijn die speciale nieuwbouwtarieven hanteren? En je ook de lasten tijdens de bouwperiode kunt meefinancieren? Hierdoor heb je geen dubbele maandlasten. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

Bij het eerste gesprek bij de makelaar en/of financieel adviseur wordt uitvoerig stil gestaan bij je financiële situatie. Samen maak je een plan waaruit blijkt of het verstandig is om te verhuizen. Op die manier kun je weloverwogen een besluit nemen en wordt het genieten van een mooi, nieuw huis alleen maar groter. Is het besluit gevallen en wil je je definitief inschrijven voor Dirkwager fase 2? Met een door een erkend financieel adviseur ingevulde financiële toetsing krijg je naast het doorgeven van je voorkeuren tijdens de pre-sale periode óók voorrang bij de toewijzing.

Je bent vrij om naar een erkend financieel adviseur van jouw voorkeur te gaan om je hiermee te helpen. Als je wilt, kun je alvast een oriëntatiegesprek of adviesgesprek inplannen met de financieel adviseurs van Ooms of Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Wil je een afspraak maken voor een financiële check bij Rabobank kan dit via deze link of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl.

Wil je een afspraak maken voor een financiële check door de financieel adviseurs van Ooms, dan ben je van harte welkom op het kantoor in Schiedam, maar uiteraard kan je ook bel- of digitale afspraak maken via 010-2730102 of mailen naar schiedam@ooms.com.

Ooms

Ooms financieel adviseurs

Rabo