BOUWNUMMERS 11, 17 en 23

Koren

Ca. 100 tot 101 m2 woonruimte, een lekker balkon op het noordwesten en 3 slaapkamers. Dat is wat dit hoekappartement te bieden heeft. En laten we het mooie uitzicht over Dirkzwager niet uitvlakken. Hier zit je op de eerste rang.

Jouw droomhuis
Het grote voordeel van nieuwbouw kopen is dat je op diverse punten je eigen smaak en wensen kunt laten verwerken tijdens de bouw. Bekijk de plattegrond op de volgende pagina en bedenk dan dat het weglaten of verplaatsen van een niet-dragende muur zeker tot de mogelijkheden behoort. In Dirkzwager koop jij jouw droomappartement. Goed om te weten! Bouwnummer 23 heeft een eigen parkeerplaats. Bouwnummer 11 en 17 hebben geen privé parkeerplaats.

Bouwnummers: 11, 17 en 23
Woonoppervlakte: ca. 100 m2
Balkonoppervlakte: 10 m2
Balkonligging: west
Slaapkamers: 3
Energielabel: A+++
Parkeerplaats: Ja, voor bouwnummer 23 verplicht af te nemen voor € 19.500 bovenop de verkoopprijs. Bouwnummer 11 en 17 hebben geen privéparkeerplaats en door de gemeente zal er geen vergunning worden afgegeven voor parkeren in het openbaar gebied.

Plattegrond Koren
Verdiepingsoverzicht

Plattegrond

Bouwnummers 11, 17 en 23

Dit fijne hoekappartement komt op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Hoe hoog je woont, bepaalt het uitzicht. Waar je altijd op mag rekenen, is voldoende privacy en een prettige plek om beschut van de avondzon te genieten. Het balkon is namelijk inpandig. Via grote ramen en een schuifpui wordt de buitenruimte onderdeel van je huis en kan het licht mooi binnenkomen.

Dit appartement heeft 3 slaapkamers van circa 16, 9 en 8 m². De badkamer heeft een inloopdouche en het toilet is apart. De grote berging biedt plaats voor de wasmachine en droger. Hier kun je ook je garderobe en voorraad kwijt. Alles lekker opgeruimd. De woonkamer is heel ruim en heeft een open keuken. Door het inpandige balkon heb je een speelse indeling. Zet in gedachten vast de meubels neer en droom weg van een leven in Dirkzwager.

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V1 Koren

1e verdieping

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V2 Koren

2e verdieping

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF V3 Koren

3e verdieping

Dirkzwager interieurimpressie Koren Bnr17 View 1 LR
Dirkzwager interieurimpressie Koren Bnr17 View 2 LR
Dirkzwager Interieurimpressie Koren Bnr23 View 1 LR
Dirkzwager Interieurimpressie Koren Bnr23 View 2 LR