BOUWNUMMERS 02

Fust

Alle ruimte, vrij zicht op de Schie én op de molen. Aantrekkelijk? Kies voor dit unieke appartement op de begane grond van De Knappert. Je bereikt het ruime appartement via de binnentuin of via een doorsteekje in de entreehal.

Dit is er mogelijk
Dit appartement heeft 2 slaapkamers en is met 100 m² woonoppervlakte heerlijk ruim. Door de slimme indeling komt elke vierkante meter goed tot zijn recht. Opvallend zijn de grote ramen. Waar je ook bent, overal beleef je de fantastische plek waar je woont.

Bouwnummers: 02
Woonoppervlakte: circa 100 m2
Balkonoppervlakte: ca. 10 m2
Balkonligging: zuidoost
Slaapkamers: 2
Energielabel: A+++
Parkeerplaats: nee

Plattegrond Fust
Verdiepingsoverzicht

Plattegrond

Bouwnummers 02

Kom binnen en geniet van de ruime kamers en mooie lichtinval. Als je door de hal naar de woonkamer wandelt, kom je langs de 2 grote slaapkamers, een ruime berging waar je wasmachine en droger kunnen staan, het toilet en de badkamer met inloopdouche.

De riante woonkamer heeft een open keuken. In de keuken kun je perfect een eiland maken waaraan je eventueel de grote eettafel verbindt. Aan de ene kant van de kamer kijk je uit op de Schie en aan de andere kant heb je zicht op molen De Kameel. Waar zet je je bank en waar komt de eettafel? De glazen pui maakt een uitnodigend gebaar naar het balkon. Stap naar buiten en geniet van de zon. Het balkon ligt op het zuiden, dus op een mooie dag ben je zonverzekerd.

202506 Dirkzwager verdiepingsoverzichten DEF BG Fust

Begane grond

Dirkzwager interieurimpressie Fust Bnr2 View 2 LR
Dirkzwager interieurimpressie Fust Bnr2 View 1 LR