BOUWNUMMER 9

FLOOR 3 laags

Group 300000
View5 LR

Exterieurimpressie Floor, op de hoek van Noordvest en ‘t Groenweegje

DirkzwagerFase2 Interieur BNR9 BeganeGrond LR

Impressie woonkamer bouwnummer 9

Dirkzwager interieurs BNR9 Dakterras LR

DAKTERRAS - FLOOR

Op de hoek van Noordvest en ’t Groenweegje komt Floor. Floor is het ‘zusje’ van het tegenoverliggende, beeldbepalende Floryn-pand. De indeling van deze woning is al even uniek als haar looks. Van de gevelafwerking tot de vorm én indeling. De bijzondere indeling zorgt voor veel sfeer en mogelijkheden. Het cadeautje van Floor gaat schuil op de 2e verdieping waar een fantastisch dakterras is gemaakt. Je zit hier beschut doordat de muren van het huis omhoog zijn doorgetrokken. Je kijkt via de grote vensters vrij uit en de zon heeft vrij spel. Dit voelt straks alsof je in Zuid-Europa op vakantie bent. Mediterraans genieten.

Bekijk hieronder de sfeerplattegronden per woonlaag.

Bouwnummer: 9
Prijsrange: € 650.000 - € 690.000
Woonoppervlakte: 167 m2
Kaveloppervlakte: 80 m2
Terrasligging: Noord-Oost

Begane grond
1e verd
2e verd

Begane grond

Bouwnummer 9 (floor)

Heb je al gezien dat je 2 voordeuren hebt? De voordeur en de deur van de berging. Je komt binnen in de grote woonkamer met leefkeuken voorzien van mooie raampartijen. Maak je de keuken tot het levendige hart van je huis net als op deze impressie? Of kies je voor een andere indeling? Zet de deuren straks lekker open en geniet van het stadse leven op deze rustige plek.

1e verdieping

Bouwnummer 9 (floor)

Eenmaal boven, word je verrast door de drie heerlijk lichte en royale kamers. De ouderslaapkamer heeft prachtige ramen. Echt een eyecatcher. De andere kamers zijn, net als de badkamer, ook opvallend ruim. En dat maakt dit echt een huis dat zich voegt naar de behoeften van de bewoner.  Je kunt ervan maken wat jij wilt.

2e verdieping

Bouwnummer 9 (floor)

Even wegdromen op je eigen dakterras. Daar waar niemand je ziet, maar waar jij wel kunt uitkijken en genieten van de zon. Een gevel van hout en een gemetselde gevel bepalen de sfeer. Aankleden en genieten maar!

Welke heeft jouw voorkeur?

Dirkzwager gevel floor
Bn. 9

Floor

Prijs: €650.000 - €690.000
Woonoppervlakte: 167 m2
Kaveloppervlakte: 80 m2
Terrasligging: Noord-Oost