Woningaanbod

Welk appartement
kies jij?

202406 Dirkzwager 2B View1 LR webp
Group 10

De Knappert komt aan het Doelenplein en de Schie. Woon je hier straks, dan heb je een appartement bemachtigd op een van de beste locaties van Dirkzwager. De gloednieuwe, duurzame appartementen komen direct aan het water, en molen De Kameel en de St. Joris Doele zijn je buren. Hoe bijzonder is dat!

Het prachtige gebouw bestaat uit 23 ruime appartementen met oppervlaktes tussen de 87 en 143 m². Voor een aantal appartementen is er een priv.parkeerplaats. Voor de appartementen zonder priv. parkeerplaats wordt geen vergunning afgegeven voor parkeren in het openbaar gebied. Goed om te weten wanneer je je keuze maakt. Je fiets stal je in de centrale fietsenstalling in De Knappert op de begane grond.

Het gebouw is prachtig, maar dat is niet de enige reden waarom er straks ‘De Knappert’ op de gevel prijkt. Het appartementengebouw aan de Schie is vernoemd naar een vroegere burgemeester van Schiedam die naar ook nog eens een Korenwijnbrander was. Zo maken we opnieuw een knipoog naar de rijke historie van het gebied.

202406 Dirkzwager 2B View3 LR webp
Kruik

HOEKAPPARTEMENT AAN het doeleplein

Op de kop van De Knappert, aan de kant van de Sint Joris Doele, komen deze mooie hoekappartementen met een oppervlakte van ca. 87 tot 90 m2 en 2 slaapkamers. Maar wat deze appartementen écht bijzonder maakt, is het vrije uitzicht dat je hebt op het groen en water voor de deur én op molen De Kameel.

Fust

Hoekappartement met zicht op de schie Én molen

Alle ruimte, vrij zicht op de Schie én op de molen. Aantrekkelijk? Kies voor dit unieke appartement op de begane grond van De Knappert. Je bereikt het ruime appartement via de binnentuin of via een doorsteekje in de entreehal.

202406 Dirkzwager 2B View3 LR webp
202406 Dirkzwager 2B View1 LR webp
Malt

Hoekappartement aan de schie

Echt ruim wonen en genieten van een fantastisch vrij uitzicht op de Schie? Kies dan een van deze 7 hoekappartementen die je vindt op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 139 tot 143 m2. Bij dit type heb je altijd 4 kamers en, ook niet onbelangrijk, een eigen parkeerplaats.

Graan

Tussenappartement
aan de schie

Ben je op zoek naar een stoer appartement met veel leefruimte, 2 slaapkamers, zonnig balkon en uniek uitzicht? Laat je licht dan eens schijnen op deze prachtige appartementen aan de Schie met balkon op het zuiden. De riante ca. 105 m2 zijn optimaal benut waardoor alle kamers een ideale indeling hebben. Je hebt de keuze uit een appartement op de begane grond of op een van de verdiepingen.

202406 Dirkzwager 2B View2 LR webp
202406 Dirkzwager 2B View1 LR webp
Koren

Hoekappartement met uitzicht op sint-jorisplein

Ca. 100 tot 101 m2 woonruimte, een lekker balkon op het noordwesten en 3 slaapkamers. Dat is wat dit hoekappartement te bieden heeft. En laten we het mooie uitzicht over Dirkzwager niet uitvlakken. Hier zit je op de eerste rang.