Fases

Alle fases
op een rij.

View2 LR
Geel

Fase 1 was een groot succes. In fase 2A zijn nog enkele woningen beschikbaar en we zijn blij ook te kunnen starten met fase 2B. Het woningaanbod is diverser én dat maakt Dirkzwager nog stadser. Echt voor iedereen een nieuw thuis in de binnenstad van Schiedam. Binnenkort komt ook fase 3 in verkoop.

Vogelvlucht LR
Group 23

Fase 1

Oplevering: juni 2023
Uitverkocht
26 herenhuizen

Selecteer

Fase 1 bestaat uit 26 herenhuizen aan het Groenweegje, de Schie of een gloednieuw, bruisend plein. Bijna ieder herenhuis is uniek, door de verschillende voorgevels en woningbreedte. 

In juni 2023 is Fase 1 volledig opgeleverd en wonen de eerste bewoners er inmiddels al.


Fase 2A

Start verkoop: 13 oktober 2023
Koop
17 herenhuizen, 1 special, 5 hof- en 4 pleinwoningen

Selecteer

Dirkzwager fase 2a is nu in verkoop. Deze fase kenmerkt zich door een zeer grote variëteit in woningtypes. Niet alleen de succesvol gebleken types van fase 1 komen terug, maar ook nog een legio aan andere woningtypes. 

De 27 grondgebonden woningen bestaan uit:

- Hofwoningen met een oppervlakte tussen de 82 en 121 m2
- Pleinwoningen met een oppervlakte van 114-116 m2
- Herenhuizen a la fase 1 met een oppervlakte tussen de 118 en 203 m2
- Special Floor met 2 lagen, een ruim dakterras en maar liefst ca. 167 m2 woonoppervlakte

In fase 2A komen daarnaast maar liefst 2 gloednieuwe, groene, sfeervolle pleinen waar de woningen omheen komen te liggen.


Fase 2B

Start verkoop: zomer 2024
Koop
23 appartementen

Selecteer

Fase 2B bestaat uit het appartementencomplex aan het Doeleplein/de Schie, op een van de beste locaties in het plangebied, bestaat uit 23 ruime appartementen. Oppervlaktes tussen de 90 en maar liefst 150 m2!


Fase 3

Prognose start verkoop: 2024
Koop
11 appartementen, 12 kadewoningen en 19 herenhuizen

Selecteer

Dirkzwager fase 3 is de laatste fase van het plangebied en hier worden een aantal heel bijzondere en weer geheel andere woningtypes dan in fase 1 en 2 gerealiseerd.

Zo komt er een kleinschalig appartementencomplex met 11 appartementen. Gelegen aan een geheel nieuw groen plein en naast het prachtige kleinschalige boetiekhotel die in het naastgelegen monument wordt gerealiseerd.
Daarnaast komen er 12 kadewoningen: ruime herenhuizen met een terras boven het water! Een unieke kans voor de waterliefhebber, want je mag hier zelfs je eigen bootje aanmeren.

Tot slot komen er 19 bijzondere herenhuizen. Deze liggen aan het nieuwe plein, kenmerken zich door hun achtertuin op de 1e verdieping én de gelegenheid om je auto op de begane grond te parkeren. Hierdoor altijd parkeergelegenheid voor de achterdeur én een eigen tuin. Deze woningen variëren in oppervlakte tussen de 110 en 175m2, dus voor ieder wat wils!